LA MÉTEO
Societat 28/05/2011

Plourà, a l'hora del partit?

El dissabte serà gris i fresc a Londres però tot fa pensar que la final es jugarà sense pluja

Marc Candela
1 min

BarcelonaEl dissabte també s'ha aixecat gris a Londres. De fet, els aficionats que ja són a la capital anglesa passaran les hores prèvies al partit amb cel cobert, poques ullades de sol i fins i tot alguns plugims intermitents durant la tarda. Les temperatures tampoc convidaran gaire a passejar pels carrers i al migdia difícilment es passarà dels 16 graus.

I a l'hora del partit? Doncs tot apunta que de cara al vespre aquests petits ruixats desapareixeran de la ciutat i que la final es disputarà sense pluja. Això sí, l'ambient es mantindrà fresc i el matx es jugarà amb només 14 graus. Aquesta treva en les precipitacions s'allargarà fins diumenge a mig matí i les possibles celebracions d'aquesta nit no es veurien aigualides per la pluja.

Al nostre país, en canvi, les clarianes sí que aniran guanyant terreny amb el pas de les hores: al migdia ja només quedaran algunes restes de núvols a la costa i a la tarda el cel clar només es veurà trencat per quatre nuvolades inofensives en punts de muntanya. Tot plegat amb calor totalment suportable a les hores centrals del dia, amb la majoria de màximes entre els 23 i els 27 graus. El diumenge el passarem encara amb més estones de sol i amb temperatures que recuperaran el to estiuenc.

stats