SUCCESSOS
Societat 28/02/2011

La Policia Local de Múrcia deté el presumpte assassí de la dona morta Reus

L'home, de 44 anys, estava en recerca i captura. La víctima va aparèixer morta després que la filla ho alertés a l'escola.

Marta Català
1 min

BarcelonaEls Mossos el tenien identificat. Van passar la fotografia a totes les policies de l'Estat i van emetre una ordre de recerca i captura. Era qüestió de dies, d'hores, que el suposat agressor es deixés veure per algun racó d'Espanya. I axí ha estat. La Policial Local de Múrcia ha detingut aquest dilluns a la tarda el presumpte assassí de la dona de Reus morta dimecres passat.

La víctima, de 44 anys i nacionalitat espanyola, va ser trobada estesa a terra a casa seva amb evidents signes de violència després que la seva filla, menor d'edat, ho digués a l'escola. Ara, la col·laboració entre els Mossos i la policia murciana han permès la detenció del presumpte agressor, la parella de Montse, la dona morta, que hauria agredit la víctima clavant-li una ganivetada a l'esquena.

L'odre de recerca i captura que van emetre els Mossos d'Esquadra després de localitzar el cos sense vida d'una dona a Reus amb ferides d'arma blanca han possibilitat la detenció de la seva parella, el presumpte assassí, aquest dilluns a la tarda a Múrcia, segons ha pogut saber l'ACN.

stats