Publicitat
Publicitat

La Policia impedeix una manifestació d''indignats' a Madrid

Els manifestants es troben als carrers de l'entorn de la Puerta del Sol perquè no els hi deixen accedir

Centenars de persones es concentren aquest vespre als voltants de la Puerta del Sol en repulsa pel desallotjament dels indignats del Passeig del Prado i del desmantellament del punt d'informació del 15- M aquest matí a la plaça madrilenya , que està tancada i custodiada per la policia des d'aleshores.

Els manifestants es troben als carrers veïns a la Puerta del Sol , i criden consignes com " vergonya , vergonya " , " en diuen democràcia i no ho és" o " que no, que no, que no tenim por " . Abans de les vuit de la tarda tots els accessos a la plaça ja es trobaven vigilats per agents que demanaven la documentació a alguns vianants i que impedien l'accés a altres .

A més , nombrosos operaris del Servei de Neteja municipal es trobaven treballant en una zona acordonada al voltant de l'estàtua de Carles III . No obstant això , davant la massiva arribada de persones , els agents han tallat l'accés a la plaça i han desallotjat les persones que es trobaven al seu interior.

Durant el desallotjament amb prou feines s'han produït incidents , encara que ha hagut moments de tensió perquè diverses persones han fet una asseguda al costat del carrer Montera , que finalment s'ha dissolt .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de