La Policia Nacional investiga una suposada agressió d'uns agents a un immigrant en un avió

La plataforma Stop Deportació ha difós aquest divendres un vídeo en el qual apareixen tres agents, entre ells una dona, copejant un passatger

La Policia Nacional ha obert una investigació sobre la suposada agressió d'uns agents a un immigrant dominicà a l'interior d'un avió, quan estava sent deportat al seu país. Segons han informat a EFE fonts policials, la Comissaria General d'Estrangeria i Fronteres va obrir fa dies aquesta investigació interna.

La plataforma Stop Deportació ha difós aquest divendres un vídeo en el qual apareixen tres agents, entre ells una dona, copejant un passatger.

En les imatges, gravades a l'interior de l'avió, se senten els crits de l'immigrant, que no es veu però se sent com diu repetidament: "Deixeu-me anar, abusadors, sou uns abusadors, m'esteu fent mal al canell".

Els tres agents s'afanyen suposadament a col·locar-li les manilles a l'home, que, segons la plataforma, és un dominicà que és colpejat per l'agent. Mentre això passava, la tripulació i el passatge no deien res ni hi van intervenir.