TECNOLOGIA
Societat 29/08/2011

Portafolis per a tota mena de fotògrafs

1 min
Portafolis  per a tota mena de fotògrafs

A tot fotògraf, amb independència del seu nivell, a banda de capturar instants li agrada compartir-los. Per als que no tinguin pàgina web ni vulguin pagar un dissenyador, dominis, allotjament, etc., una opció és utilitzar els serveis de portafolis predeterminats. Flickr facilita organitzar i etiquetar les fotografies i funciona com una xarxa social. La versió gratuïta permet tenir visibles 200 imatges i penjar fins a 300 Mb mensuals. La de pagament (uns 17 euros anuals) no té limitacions. Una alternativa és Picasa, l'organitzador i editor de fotografies de Google. Propor cio na de franc 1 Gb d'emmagatzematge, la qual cosa suposa al voltant de 4.000 fotos de resolució mitjana per compartir a través d'àlbums. Ramon Tomàs

Joc amb més de 99.000 preguntes classificades en 15 categories i relacionades amb la cultura espanyola que, de manera aleatòria, posa a prova l'agilitat i els coneixements dels participants.

Aplicació per consultar la programació televisiva de més de 190 canals. Informa amb detall de les sinopsis de films i sèries i també permet programar alarmes per no perdre's cap programa.

stats