Societat 04/08/2012

Prealerta del pla Infocat per risc de foc a 14 comarques

El perill d'incendi continua sent alt en general però disminueix lleugerament respecte del de divendres

Acn
1 min

BarcelonaProtecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en Prealerta el pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya, l'Infocat, aquest dissabte al matí per risc d'incendi a 14 comarques catalanes, sobretot a l'interior del país, des de l'Empordà fins al Baix Ebre. El risc d'incendi forestal es manté alt però disminueix lleugerament respecte d'ahir divendres per la treva de les altes temperatures i les humitats baixes dels últims dies.

Totes les demarcacions estan afectades menys l'Alt Pirineu i Aran i Barcelona. On hi ha més risc és a les comarques de la Catalunya Central, a les gironines i a les Terres de l'Ebre. Protecció Civil recorda als ciutadans que si veuen alguna columna de fum, truquin al telèfon d'emergències 112.

La prealerta, que es mantindrà durant tot el dia d'avui, afecta l'Anoia, Bages, Solsonès, a les comarques centrals; l'Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l'Estany, a les comarques gironines; la Segarra i les Garrigues, a les Terres de Ponent; la Conca de Barberà i el Priorat, al Camp de Tarragona; i el Baix Ebre, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, a les Terres de l'Ebre.

stats