SOCIETAT
Societat 11/11/2011

Presó provisional per al pare que va decapitar la seva filla a Girona

Està acusat d'un delicte d'assassinat i ingressarà a la unitat psiquiàtrica de Can Brians 1

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl jutjat d'instrucció 4 de Girona, en funcions de guàrdia, ha decretat aquesta tarda presó provisional per Marcelo R.O., el pare que va decapitar aquest dijous a la seva filla de dos anys a Girona i va assegurar que l'hi havia ordenat el dimoni. Està acusat d'un delicte d'assassinat.

L'home, que s'ha negat a declarar davant la jutge, ha estat examinat prèviament per dos metges forenses que han informat que es trobava en condicions de prestar declaració judicial. Ingressarà a la Unitat psiquiàtrica de Can Brians 1. Les diligències seguiran el seu tràmit habitual en el jutjat d'instrucció 4 de Girona.

Els fets van passar cap a les 12 del migdia al domicili de la família, al carrer Oviedo número 8. El pare va decapitar la nena mentre un altre fill, una nena de 6 anys, també era al domicili. El presumpte parricida va trucar al 112 explicant que havia matat la filla perquè l'hi va demanar "el diable", una explicació que també va donar a la primera patrulla dels Mossos d'Esquadra que va arribar al pis.

stats