Societat 21/06/2011

Presó per a una dona que tenia atemorits molts comerciants de Manresa

La detinguda, Carmen G. E., de 36 anys, va agredir, va insultar i va amenaçar de mort la dependenta d'un supermercat

Acn
1 min

ManresaEl jutge ha decretat presó per a Carmen G. E., de 36 anys i amb domicili desconegut. L'arrestada, que acumulava nombrosos robatoris i tenia atemorits molts comerciants de Manresa, ha estat acusada d'un robatori amb violència i intimidació en un supermercat de la capital del Bages.

Els fets van passar el dia 17, quan la detinguda va entrar a l'establiment i, segons els Mossos d'Esquadra, va carregar la bossa de productes sense amagar-se. Fonts policials han explicat que quan la dependenta li va demanar que retornés tot allò que havia robat, la dona va agredir-la, la va insultar i la va amenaçar de mort. La dependenta va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra que, amb la descripció, van saber qui era. Segons els Mossos d'Esquadra, Carmen G. E, coneguda amb el sobrenom de 'La gata', tenia atemorits molts comerciants de la ciutat que ni tan sols s'atrevien a denunciar-la per por a possibles represàlies.

Durant el judici, els Mossos d'Esquadra van explicar que l'arrestada ocasionava un fort desordre públic perquè sovint s'havien de mobilitzar per poder localitzar-la. Finalment, la detinguda ha ingressat a presó.

stats