Primera actuació dels Bobbies a Eivissa per un cas de violència de gènere

La policia britànica vigilarà la zona d'oci de la illa al llarg d'una setmana

L'agent Martina Anderson i el sergent Brett Williams, de la policia britànica, han fet la seva primera actuació aquest dimarts a Eivissa amb un cas de violència de gènere entre dos joves britànics. Han intervingut per atendre la dona agredida per la seva parella en un carrer del municipi de Sant Antoni de Portmany.

L'agressió ha tingut lloc al passeig de s'Arenal, al nucli urbà del municipi eivissenc de Sant Antoni de Portmany, en el qual s'han vist involucrats dos joves britànics, d'entre 26 i 30 anys, de vacances a l'illa.

L'agressió va cridar l'atenció dels vianants, que van trucar a la Guàrdia Civil per denunciar el fet. Williams i Anderson han atès la víctima, que no ha volgut denunciar l'agressor, mentre la Guàrdia Civil de Sant Antoni l'ha detingut.

Els policies britànics han iniciat així la seva feina a Eivissa en una jornada en què també han mantingut una reunió amb els empresaris del municipi. El treball dels agents, que ja van ser la setmana passada a la zona de Magaluf (Calvià, Mallorca), es desenvoluparà entre el West End de Sant Antoni i la zona d'oci de la la platja d'en Bossa (Sant Josep) al llarg d'una setmana.

Aquestes dues localitzacions són els llocs on hi ha més concentració de joves britànics durant els mesos d'estiu, de manera que la presència dels Bobbies a l'illa d'Eivissa és de caràcter preventiu.