Aquesta comissió externa està formada per 10 membres de reconegut prestigi professional

Primera reunió de la comissió que reformarà els estatuts del FC Barcelona

Avui només ha sigut una presa de contacte i aviat començarà el procés de recollida de propostes i suggeriments per part dels socis

El procés per a la reforma dels Estatuts del FC Barcelona ja s'ha posat en marxa. Aquest dilluns a la tarda ha tingut lloc a les oficines del Club la primera reunió de la Comissió per a la reforma estatutària. El president Sandro Rosell ha presidit aquesta primera trobada que també ha comptat amb la presència del vicepresident de l’àrea social, Jordi Cardoner, i del secretari i portaveu de la Junta, Toni Freixa.

La reunió d’aquest dilluns ha estat una primera presa de contacte amb l’objectiu d’establir els paràmetres bàsics sobre els què la comissió portarà a terme la seva tasca, tenint present el marc normatiu actual i la seva previsible modificació, així com els compromisos que la Junta va assumir amb els socis en període electoral.
La participació dels socis en aquest procés de reforma estatutària és un desig exprés de la Junta Directiva. Per aquest motiu, un cop estigui completada la fase d’estudi i d’establiment del protocol a seguir començarà la fase més cabdal d’aquesta procés, la recollida de les propostes, suggeriments i opinions dels socis, que els juristes estudiaran i transformaran en un document que reculli la voluntat social. Aquest text haurà de passar la supervisió i aprovació de la Junta abans de ser presentat a l’Assemblea de Compromissaris per a la seva aprovació definitiva.

El passat 17 de gener la Junta Directiva va nomenar els components de la Comissió externa i independent que s’encarregarà d’estudiar i elaborar una proposta per a la reforma dels Estatuts del Club. Es tracta de 10 membres de reconegut prestigi professional, tots ells socis del FC Barcelona:

President, Joan Manuel Trayter (Catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat de Girona)

Teresa Duplà (Catedràtica de Dret Romà d’ESADE)

Joan Carles Maresca (Advocat i professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona)

Àlex Bas (Doctor en Dret)

Ramon Adell (Catedràtic d’Economia de l’Empresa i president de la Comissió Econòmica del FC Barcelona)

Marcos Mas (Advocat de l’Estat i membre de la Comissió Disciplinària del FC Barcelona)

Jordi Calsamiglia (Advocat i membre de la Comissió Disciplinària del FC Barcelona)

Fermín Morales (Catedràtic de Dret Penal Universitat Autònoma de Barcelona)

Ignacio Garmendia (Registrador mercantil)

Secretari, Roman Gómez (Advocat)


Més continguts de