Societat 14/06/2012

Una companyia low-cost invita els Prínceps d'Astúries i Rajoy a viatjar a Polònia per l'Eurocopa

L'aerolínia Wizz Air ha escrit a la Casa Reial oferint els seus vols amb tarifes baixes per arribar fins a Polònia per veure la selecció espanyola

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia aèria hongaresa Wizz Air ha fet servir els Prínceps d'Astúries i Mariano Rajoy com a reclam per publicitar els seus vols low-cost entre Barcelona i la ciutat polonesa de Gdansk.

A l'anunci s'assegura que la companyia "està disponible per als Prínceps d'Astúries o el president Rajoy" en el cas que vulguin animar la selecció espanyola i destaquen que "les tarifes baixes ajuden als seguidors a animar La Roja". "Si els Prínceps d'Astúries i el president Mariano Rajoy volen acudir a la capital bàltica, com van fer en el partit contra Itàlia, podran aprofitar els baixos preus de Wizz Air i acompanyar els altres seguidors de la selecció nacional", diu l'anunci. Però la invitació als Prínceps no es queda només en un simple reclam publicitari, la companyia assegura que ha escrit a la Casa Reial oferint els seus vols directes low-cost.

stats