ARA TU

Propostes

Luxe artesanal als peus

Entre 120 i 130 operacions manuals. Aquesta és la feina que cal per donar forma a cada parell de sabates sorgit de la factoria Lottusse, creada a Inca fa 133 anys per Antoni Fluxà i gestionada actualment per la tercera generació de la família. El calçat que va vestir l'exèrcit francès i que gairebé des dels orígens s'exportava a les Antilles i a les Filipines segueix elaborant-se avui amb la mateixa tècnica artesana dels inicis, però amb dissenys que, sense deixar de banda la mirada clàssica que els fa intemporals, s'adapten a les noves exigències i modes. El que tampoc ha variat és l'acurada selecció de la primera matèria que s'utilitza als tallers i que juntament amb el caràcter manual del procés de confecció converteixen cada sabata en una petita i luxosa obra d'art. Les botes, de canya alta o per sobre del turmell, tenen un lloc destacat en la nova col·lecció de dona de la firma.

+ INFO

www.lottusse.es

Espelmes per a tots els sentits

El poder de les olors per evocar emocions i records és la base de l'aromateràpia, i en ella s'ha inspirat la firma de cosmètica Alqvimia per crear les seves noves espelmes aromàtiques. Estan elaborades a partir d'olis essencials 100%, i busquen crear una atmosfera ideal per a moments diferents. Sensuality , a partir de flors exòtiques, impregna l'ambient de romanticisme. Anti Stress i Spirituality ajuden a relaxar el cos i descansar la ment.

+ INFO

www.alqvimia.com

Secrets compartits

El Mussol Gourmand, una botiga del barri de Sants de Barcelona fins ara especialitzada en caramels artesans, inicia una nova etapa. Els propietaris hi han instal·lat un obrador per elaborar les seves temptacions dolces: caramels, però també pastissos, magdalenes, galetes... El millor de tot és que han decidit compartir el secret de les seves receptes artesanes en tallers per a grups reduïts.

+ INFO

www.mussolgourmand.cat

A l'oficina amb estil

La firma Montblanc amplia la seva gamma de complements de luxe per als homes i dones de negocis amb nous articles i amb versions dels clàssics. És el cas d'aquest maletí, un dels grans èxits de la col·lecció, que ara es presenta amb nous colors (conyac, blau marí i borgonya), en llis o amb la pell gravada.

+ INFO

www.montblanc.com.es

Més continguts de