PLA ENERGÈTIC
Societat 07/03/2011

Puig creu que el límit de velocitat s'hauria d'haver revisat a l'alça per activar l'economia

El conseller d'Interior era partidari de copiar el model d'Holanda o Gran Bretanya, que augmentaran la velocitat per garantir "un millor funcionament de l'economia"

Acn
1 min

La Seu d'UrgellEl conseller d'Interior, Felip Puig, ha criticat la mesura aprovada pel govern espanyol de limitar la velocitat a les autopistes a 110 quilòmetres per hora i ha dit a més que el límit s'hauria d'haver revisat a l'alça. La mesura ha entrat en vigor a les 6 del matí. Segons el conseller, s'hauria d'haver fet com a països com Holanda o Gran Bretanya, que augmentaran la velocitat per garantir un millor funcionament de l'economia. Ha aclarit el conseller que l'augment dels límits de velocitat s'hauria de fer respectant la seguretat dels conductors. Puig diu que "s'han acatat les mesures, però que no les comparteixen".

Puig ha manifestat que "per ara el codi de circulació és competència del govern espanyol i que per tant ens hi haurem d'adaptar". Tot i això, Puig ha afirmat que "espera que la mesura sigui temporal i que no creu que estalviï gaire ni que ajudi a la mobilitat".

stats