SOCIETAT
Societat 27/08/2011

PxC prepara una marxa a Barcelona després d'haver-los prohibit la de Salt

Anglada anuncia una concentració a la plaça de Sant Jaume “a favor de la llibertat d'expressió i en contra de la repressió política”. Homs ja li ha advertit que també podrien prohibir-la

Agències
1 min

BarcelonaEl president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha criticat la prohibició de la manifestació que havien convocat per avui a Salt, al Gironès, i ha anunciat que en preparen una altra a Barcelona, encara que el portaveu del Govern, Francesc Homs, ja li ha advertit que també podrien prohibir-la. Anglada explica que vol convocar una concentració a la plaça de Sant Jaume “a favor de la llibertat d'expressió i en contra de la repressió política”. "No ens faran callar, i menys la casta política podrida que tenim enquistada en les nostres institucions des de fa dècades", diu el líder de PxC.


El portaveu del Govern, Francesc Homs, ja ha respost a Anglada i li ha dit que si la marxa "es planteja en els mateixos termes que la de Salt, trobaran el rebuig frontal del Govern de la Generalitat, com ja va expressar el departament d'Interior i va avalar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya". El mateix TSJC va donar ahir la raó al departament d'Interior de la Generalitat i va confirmar la prohibició de la manifestació que havia convocat per avui la xenòfoba PxC en contra de la construcció d'una mesquita a Salt, en apreciar un "evident i indubtable perill" que la concentració pogués acabar amb "greus atemptats contra l'ordre públic".

stats