40 ferits en enfonsar-se el terra d'una discoteca a Tenerife

L'accident ha tingut lloc a les 02.30 h en un local d'Adeje, al sud de la illa

Aquesta matinada han resultat ferides de diversa consideració 40 persones, dues amb traumatismes greus i unes quantes més amb fractures a les cames i als turmells, en enfonsar-se part del terra d'una discoteca d'Adeje, al sud de Tenerife, i caure al soterrani.

Segons informa el 112 de les Canàries, l'accident ha tingut lloc a les 02.30 h en un local d'un centre comercial situat a l'avinguda Rafael Puig Lluvina de la localitat d'Adeje.

Els ferits, de diferents edats i nacionalitats, presentaven lesions com ara fractures de fèmur, fractures de turmell, mals d'esquena, traumatismes i contusions de caràcter lleu i moderat. Han caigut  des d'una altura equivalent a un pis després que cedís una superfície d'uns 4 metres quadrats del terra de l'establiment. 

L'alcalde d'Adeje, José Miguel Rodríguez Fraga, ha atribuït l'accident a una fallada del forjat del local, i ha dit que l'estructura està "en perfectes condicions". També ha explicat que s'ha obert una investigació judicial i una d'administrativa per aclarir els fets. Mentrestant, l'Ajuntament ha ordenat tancar tots els establiments del centre comercial com a mesura de seguretat preventiva. 

Els bombers han rescatat els afectats, juntament amb el personal sanitari. Està previst que també els bombers apuntalin avui el terra de la discoteca. 

Més continguts de