Quarta víctima mortal per l'incendi de l'Empordà

És un home de 64 anys de nacionalitat francesa que es trobava ingressat en estat molt crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron

Un home de 64 anys de nacionalitat francesa és la quarta víctima mortal de l'incendi de l'Alt Empordà. L'home es trobava ingressat en estat molt crític a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Aquesta mort se suma a les tres víctimes registrades en la jornada d'aquest diumenge.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha realitzat 44 assistències sanitàries relacionades amb l'incendi. Actualment, continuen en centres sanitaris 8 pacients, 4 a l'Hospital de la Vall d'Hebron i 4 més a l'Hospital Josep Trueta de Girona. A la Unitat de Cremats de la Vall d'Hebron hi ha quatre pacients en estat greu: tres homes de 70, 56 i 36 anys, i una dona de 45 anys. Al Trueta hi ha 4 pacients ingressats, dos dels quals són a l'UCI. Es tracta d'una dona de 42 anys i una nena de 10 anys. Els altres dos pacients, una dona de 85 anys i una jove de 18 anys, estan en observació i evolucionen favorablement.