Quatre adolescents detinguts per assetjar una companya de classe a Alacant

Les tres nenes i el nen arrestats, que tenen 14 anys, insultaven la víctima a l'aula i, quan els pares la van canviar d'escola, van continuar fent-ho pel mòbil i per internet

La Policia Nacional ha detingut a Alacant 3 nenes i 1 nen de 14 anys per assetjar una companya de classe. Els arrestats insultaven i vexaven l'estudiant a l'aula, la seguien fins al portal de casa i li enviaven missatges al mòbil i a les xarxes socials, on utilitzaven un perfil fals.

A causa de l'assetjament la nena no volia anar a classe i va patir una crisi d'ansietat. La policia responsabilitza els menors d'un delicte contra la integritat moral

'Bullying' dins i fora de l'aula

Segons la policia, l'assetjament havia començat el curs anterior, quan alguns dels companys de classe de la víctima van començar a insultar-la i vexar-la. Els 4 arrestats van arribar a seguir la nena fins al portal de casa i l'amenaçaven pel mòbil. També es van crear un perfil fals a una coneguda xarxa social des d'on continuaven assetjant la víctima.

Els pares de l'adolescent van adonar-se que la seva filla patia símptomes d'ansietat, van detectar alguns dels missatges al mòbil i van denunciar els fets a la policia. També van canviar la nena de centre, tot i que l'assetjament va seguir a través de les xarxes socials.

Aquest 2016 la policia d'Alacant ha fet una quarantena de xerrades en centres escolars de la demarcació per alertar dels perills de les xarxes socials i l'assetjament escolar entre menors d'11 a 16 anys.