Societat 02/05/2012

En llibertat els quatre detinguts durant la manifestació alternativa de l'1 de Maig a Barcelona

El jutge els podria citar més endavant, si ho estima convenient. Tres eren per aldarulls i el quart, per un delicte contra la salut pública. Els Mossos van decomissar màscares de gas, encenedors, 'walkie-talkies', pots de pintura, martells i pals als manifestants

Acn
1 min
Alguns dels objectes decomissats per la policia durant la manifestació alternativa del Primer de Maig a Barcelona

BarcelonaLes quatre detencions durant la manifestació alternativa de l'1 de Maig a Barcelona han quedat sense efecte aquest dimecres al matí, segons han informat els Mossos al seu compte de Twitter. El jutge els podria citar més endavant, si ho estima convenient.

Tres dels detinguts van ser arrestats per aldarulls, mentre que al quart va ser per un delicte contra la salut pública.

En els controls policials durant la protesta es van decomissar màscares de gas, encenedors, 'walkie-talkies', pots de pintura, martells i pals.

La marxa va sortir de la plaça Universitat i va resseguir la Gran Via fins el carrer Viladomat i l'avinguda Paral·lel fins a les tres xemeneies de l'antiga Canadenca.

Els organitzadors de la manifestació alternativa van fer crides constants a no caure en la provocació de fer aldarulls i evitar els enfrontaments amb els Mossos d'Esquadra, que es van desplegar pels carrers adjacents.

stats