Societat 08/09/2012

Quatre detinguts i dotze policies ferits a la festa major de Bellaterra

Un grup de persones es resistien a marxar un cop acabada la festa i han llançat ampolles i objectes contra els agents que volien desallotjar la plaça

Efe
1 min

BarcelonaDotze policies, quatres Mossos i vuit agents de la guàrdia urbana, han quedat ferits aquesta matinada en una actuació durant la festa major de Bellaterra (Vallès Occidental) que s'ha saldat amb quatre detinguts per desordres públics, atemptat contra l'autoritat i lesions, segons que ha informat els Mossos d'Esquadra.

Els fets han passat a les 4.30 hores d'avui, moment en què s'ha donat per finalitzada la festa major a la plaça del Pi de Bellaterra i s'han iniciat els disturbis perquè alguns dels assistents no volien anar-se'n del lloc i seguien demanant begudes a la barra.

En arribar els agents, segons el relat dels Mossos, un grup de persones ha començat a llançar ampolles i objectes contundents, i a resistir-se activament al desallotjament de la plaça.

Agents de seguretat ciutadana, amb suport de l'Àrea de Recursos Operatius del Cos de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Bellaterra, han intervingut per restablir l'ordre i, finalment, han desallotjat la plaça.

Els quatre detinguts són joves d'entre 24 i 29 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental).

La Direcció General de la Policia, en un comunicat, ha fet una crida "al civisme i al gaudi pacífic de la festa" perquè es pugui desenvolupar sense més incidents durant la resta del cap de setmana.

stats