Societat
Societat 13/03/2011

Dues dones i dos menors moren després d'un xoc frontal a la N-340 a Tarragona

La col·lisió entre un camió i un turisme s'ha produït després que el cotxe ocupés el carril contrari. No es descarta que les causes del sinistre siguin l'excés de velocitat o una distracció

Redacció
1 min

BarcelonaCap de setmana negre a les carreteres. El Servei Català de Trànsit i els Mossos d'Esquadra han informat d'un accident al km 1.171 de la N-340, a l’altura de Tarragona. El xoc frontal d'un camió i un turisme ha provocat la mort dels quatre ocupants del cotxe, dues dones i dos menors (d'1 i 8 anys), tots veïns de Torredembarra, i d'origen sud-americà. El turisme ha envaït el carril contrari i ha quedat atrapat sota el camió. Les dues dones i els menors, que no duien cordat el cinturó de seguretat, han perdut la vida per la violència de l'impacte. El conductor del camió ha resultat il·lès. Per retirar el cossos de les quatre víctimes ha estat necessari que una grua tragués el cotxe atrapat.

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Aregio, ha demanat la màxima atenció i prudència al volant i ha apel·lat “la necessitat d'evitar distraccions i excés de velocitat en la conducció perquè no es produeixin xocs frontals a les carreteres”. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha qualificat el sinistre de "desgràcia" i ha sol·licitat conduir amb precaució.

L'accident ha obligat tallar la carretera. Els cotxes han estat desviats cap a la T-202 i l'antiga carretera N-340. L'accident ha tingut lloc cap a dos quarts de deu del matí.

stats