TRÀNSIT
Societat 02/01/2011

Quatre morts a les carreteres catalanes el primer cap de setmana de l'any

A la mort a les carreteres de la nit de Cap d'Any, s'hi va sumar ahir la mort d'una dona de 58 anys a Reus i, aquesta matinada, dues persones més han mort i tres han resultat ferides greus en un xoc entre dos cotxes

Redacció
1 min

BarcelonaEl primer cap de setmana de l'any ha deixat quatre víctimes a les carreteres. La mateixa nit de Cap d'Any, un home de 31 anys es convertia en la primera víctima mortal després que el vehicle en el que viatjava de copilot sortís de la via a l'alçada de Balsareny (Bages). L'accident va tenir lloc a quarts de quatre de la matinada i el conductor del vehicle, Marc V. R., de 35 anys i veí de Manresa, que va resultar ferit lleu, va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes d'homicidi imprudent i conduir sota els efectes de l'alcohol. Ja a la tarda de diumenge, una dona de 58 anys moria i veïna de Reus moria després que el turisme en què viatjava se sortís de la carretera al quilòmetre 9 de la C-14.

El balanç negre del cap de setmana l'ha tancat l'accident que s'ha produït la nit de dissabte a diumenge al terme municipal de Tarragona i que s'ha saldat amb dues persones mortes i ferides greus. L'accident s'ha produït cap a un quart de tres de la matinada al quilòmetre 1.171,5 de la carretera N-340 on un cotxe n'ha envestit un altre per causes que no se saben. Es tracta d'un cotxe amb matrícula francesa i un amb matrícula espanyola. Com a conseqüència de la col·lisió, han mort un ocupant del primer vehicle, un jove de nacionalitat francesa de 22 anys, i un altre ocupant del segon vehicle, una dona de 48 anys i veïna de Torredembarra (Tarragonès).

stats