Societat 17/07/2011

Quatre persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes

Dos dels morts viatjaven en moto i bicicleta

Efe
1 min

BarcelonaQuatre persones han mort aquest cap de setmana a les carreteres catalanes en sengles accidents de trànsit ocorreguts entre les 15.00 hores de divendres passat dia 15 i les 20.00 hores d'avui diumenge, segons que ha informat el Servei Català de Trànsit.

Les mateixes fonts han assenyalat que dues de les morts van ocórrer divendres en dos accidents, un dels quals ocorreguts a la C-16, al seu pas per Sallent (Bages) quan un tot terreny va sortir de la via i va morir el conductor i únic ocupant del vehicle, Carlos L.S., de 49 anys. El segon accident mortal es va produir a la C-25, al terme municipal d'Aguilar de Segarra (Bages), en el qual van xocar frontalment un turisme i un camió. En aquest xoc va morir el conductor i únic ocupant del vehicle, Juan N.S., de 42 anys.

El tercer mort és un motorista de 35 anys que va perdre la vida dissabte al matí, a la LV-5118, mentre circulava pel terme municipal de Peramola (l'Alt Urgell).

També ahir dissabte va morir la quarta persona, un ciclista que circulava per la BV-5001, al seu pas per Martorelles (el Vallès Oriental) en ser envestit per un turisme.

stats