Publicitat
Publicitat

Radiografia de la corrupció: de Fèlix Millet a Iñaki Urdangarin

Dossier de vuit pàgines d'anàlisi de la situació dels casos per corrupció oberts als Països Catalans i Espanya, des de Millet a Iñaki Urdangarin, protagonistes de la foto de portada

El 28 de maig de 2005, Fèlix Millet i Iñaki Urdangarin es trobaven en un acte d'homenatge a l'aleshores president del Palau de la Música. Una foto de l'abraçada dels dos personatges ha quedat per a la història i obre la portada d'aquest diumenge a l'ARA. Cap dels dos s'imaginava que al cap de set anys estarien imputats en casos de frau, tot i que ja existien les activitats que els hi han portat.

És la introducció a vuit pàgines en què es repassen els principals casos de corrupció que s'han anat descobrint als Països Catalans i a Espanya els darrers anys:

I també, els perfils dels dos protagonistes de la corrupció més destacats dels casos que afecten directament Catalunya: Fèlix Millet, ' El (presumpte) surrealista', retratat per Sebastià Alzamora, i Iñaki Urdangarin, 'El príncep de l'oasi', radiografiat per Cristian Segura.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de