#Rebrotarem: la iniciativa solidària amb l'incendi de l'Ebre

El micromecenatge per recuperar una granja calcinada ja ha reunit els 20.000 euros necessaris

La solidaritat amb la Ribera d'Ebre ja s'ha començat a organitzar. La iniciativa #Rebrotem vol aglutinar totes les formes de solidaritat possible per ajudar el conjunt dels afectats. De moment ja s'ha posat en marxa un micromecenatge per ajudar a recuperar la granja de la Torre de l'Espanyol que va quedar calcinada. Han valorat els costos de tornar a omplir la granja d'animals i el seu transport en 20.000 euros i,aquest diumenge, ja n'havien sumat més de 28.000 i, per tant, havien assolit l'objectiu quan encara queden més de 40 dies per tancar el projecte.  "Hi ha molta gent que ho ha perdut tot i necessita ajuda", defensen des del compte de Twitter de la iniciativa, que vol aglutinar suports de tota mena. 

L'alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, i l'alcalde de Flix, Antonio Barbero, han agraït la iniciativa #Rebrotarem del compte @rebrotem per aglutinar les accions de solidaritat al voltant de l'incendi de la Ribera d'Ebre. Carim ha dit que és una iniciativa "excel·lent" que va conèixer a través de les xarxes socials i que "el logotip [un arbre que recupera les fulles] representa la nostra manera de ser".

Uns fems mal emmagatzemats, l’origen del foc

"S'ha fet per canalitzar els ajuts, perquè no es dispersin", ha exposat. I ha afegit que l'entitat aglutina tota mena de col·laboracions, des de les ajudes per al ramader de la Torre de l'Espanyol que va perdre el ramat d'ovelles en l'incendi fins a músics i poetes que volen fer un festival solidari per recollir fons, entre altres ajudes.