Publicitat
Publicitat

Els Reis d'Orient omplen d'il·lusió els carrers de les ciutats catalanes

Ses Majestats reparteixen caramels entre la mainada en un any marcat per la crisi

Els Reis Mags d'Orient han arribat aquesta tarda a les ciutats catalanes. Passades les sis de la tarda  Ses Majestats han arribat a Tarragona i han fet la seva entrada a la ciutat pel barri marítim del Serrallo i no per les Escales Reials, que s'estan reformant. Allà els han rebut els timbalers i un castell de focs, el rei Melcior s'ha adreçat als tarragonins més petits i, a continuació, la comitiva ha començat la Cavalcada pel centre de la ciutat.

A Girona els Reis d'Orient  han repartit dues tones de caramels a Girona, i tot i el fred, més de 350 persones han participat a la tradicional cavalcada de Reis de la ciutat que ha comptat amb deu carrosses. A les cinc de la tarda, s'ha instal·lat el campament de Ses Majestats als jardins de fora Muralla i, a dos quarts de set de la tarda, les carrosses reials han iniciat el seu recorregut des del passeig General Mendoza fins arribar a la plaça del Vi on els tres Reis d'Orient han fet els seus parlaments i han saludat als gironins que els esperaven.

A Lleida, milers de nens i els seus pares han anat a veureels Reis Mags d'Orient, que han arribat a l'estació  a tres quarts de sis de la tarda, on els han rebut l'alcalde, Àngel Ros, i la regidora de Cultura, Montse Parra. Ses Majestats han recuperat el tren de vapor, la popular 'Garrafeta', per arribar a la ciutat, després que l'any passat ho fessin en avió a l'Aeroport de Lleida-Alguaire. Tot i el vent, els més petits han gaudit un any més de la tradicional cavalcada integrada per mig miler de persones i dotze carrosses. Enguany, el pressupost s'ha reduït un 27,7% i s'han llançat 3,5 tones de caramels, mitja tona menys que l'any passat.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de