TRANSPORTS
Societat 08/01/2011

Una avaria elèctrica obliga a tallar la circulació de trens entre Salou i Cambrils

El servei s'ha interroput poc després de dos quarts d'una del migdia. Adif intenta reparar l'avaria i Renfe ha habilitat autocars per desplaçar els viatgers

Redacció
1 min

SalouUna avaria més a la xarxa d'Adif. Segons un comunicat de l'empresa pública difós a dos quarts de tres de la tarda, dues hores després de l'inici de la incidència, el trànsit ferroviari entre Salou i Cambrils està interromput a causa d'un tall en el subministrament elèctric. El problema s'ha produït poc abans de tres quarts d'una, i talla el recorregut de trens de llarga distància i regionals.

Per resoldre el problema, Renfe ha habilitat autocars per traslladar els viatgers que s'han vist atrapats en combois que circulaven quan s'ha produït l'avaria. Han calgut tres autocars per a un tren de llarga distància que s'ha trobat amb la incidència en ple recorregut. Un regional aturat a Tres Camins ha pogut continuar fins a Salou i, des d'allà, els passatgers han estat traslladats per carretera fins a Cambrils, informen les dues companyies afectades.

Per a la resta de trens que hagin de circular per aquest punt abans no es resolgui l'avaria, hi ha un servei alternatiu per carretera entre l'Aldea i Tarragona (per als trens de llarga distància) i entre Salou i Cambrils, per als regionals.

Tècnics d'Adif treballen sobre el terreny per reparar l'avaria. I la companyia Renfe assegura que està informant del problema a tots els passatgers afectats, dins dels trens, a les estacions i per telèfon i a través de les webs de Renfe i Adif.

stats