Societat 20/03/2011

Renfe habilitarà autocars aquest dilluns en hora punta per cobrir el trajecte entre Sitges i Vilanova i la Geltrú

L'enllaç entre Sitges i Vilanova es continuarà fent per carretera demà i el servei s'intensificarà en hora punta

1 min

SitgesLa companyia Renfe habilitarà, aquest dilluns a primera hora, un servei per carretera per cobrir el servei entre Vilanova i la Geltrú i Sitges després del descarrilament aquest diumenge al vespre d'un comboi de la línia 2 sud de Rodalies. Segons ha explicat el director general de Rodalies, Miguel Ángel Remacha, la prioritat dels tècnics és recuperar una de les dues vies, ja que un dels combois que ha descarrilat ha envaït la via contrària i obliga a tallar el trànsit ferroviari en els dos sentits de la marxa.

Aquest dilluns al matí, coincidint amb l'hora punta d'un dia feiner, el servei entre Sitges i Vilanova se seguirà cobrint per carretera, segons ha explicat el director general de Rodalies, Miguel Ángel Remacha. Així doncs, el trajecte entre Barcelona i Sitges, es cobrirà en tren; entre Sitges i Vilanova en autocar; i a partir de Vilanova fins a Sant Vicenç de Calders en tren de nou.

El primer tren del dilluns tenia prevista la seva sortida de Vilanova i la Geltrú a les 04.42 hores de la matinada, trajecte que per ara no podrà dur a terme. Mentre dura la incidència, els trens regionals i de Llarga Distància circulen desviats per Vilafranca del Penedès.

stats