Publicitat
Publicitat

SUCCESSOS

Renfe investiga si l'accident del Clot és fruit d'una errada tècnica o humana

Els Mossos fan un control d'alcoholèmia als conductors dels dos trens

Encara és massa d'hora per avançar les causes que han provocat que aquest matí un tren de rodalies procedent de Molins de Rei xoqués contra un Talgo que estava aturat a l'estació del Clot.

El director de Rodalies de Catalunya, Miguel Ángel Remacha, ha explicat que "hi ha uns protocols per investigar les causes" de l'accident i no ha volgut avançar si es tracta d'una errada tècnica o humana: "En la circulació de trens hi ha molt factors que comulguen, des de sensors i semàfors al comportament dels conductors i ara mateix no se'n pot dir la causa".

Segons ha explicat Remacha, els conductors dels dos trens faran declaracions a membre d'ADIF, Renfe i els Mossos els practicaran la prova d'alcoholèmia: "És el protocol a seguir", explica.

El tren Talgo estava aturat a l'estació del Clot quan el tren de rodalies ha xocat. Els 70 passatgers han estat evacuats pel túnel perquè el cap del tren estava a 200 metres de l'andana. Segons Renfe, la primera unitat del cotxe ha descarrilat.Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de