INFRASTRUCTURES
Societat 28/08/2011

Restablert el servei de Rodalies a Sants després d'un mes d'obres

Les obres de cobertura de l'entrada sud de l'estació de Sants han ocasionat retards només en un 1,75% dels trens, segons les dades de Renfe

Acn
1 min

BarcelonaEl director de Rodalies de Catalunya, Miguel Ángel Remacha, ha explicat que des del 4 d'agost fins al 27, període durant el qual han tingut lloc les remodelacions, han circulat "21.004 trens de Rodalies" i més del 98% han arribat a la destinació "puntualment". El director d'Infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona, Manuel Valdés, ha informat, per la seva banda, que les obres s'han fet "sense incidències considerables" i "ja està pràcticament cobert tot el corredor de 700 metres, entre Riera Blanca i la carretera de Sants".

El servei de Rodalies de Barcelona ha quedat restablert aquest matí entre l'estació de Sants, per una banda, i les estacions de l'Hospitalet i Bellvitge, per l'altra, després de més de tres setmanes d'obres per la cobertura de les vies que passen pel barri de Sants. Els responsables de Renfe han celebrat que les obres s'ha desenvolupat "amb normalitat i dins el termini previst", durant el tall ferroviari més important de la història de la capital catalana.

stats