Publicitat
Publicitat

Rescaten una nena de 6 anys amb aturada cardiorespiratòria quan es banyava a Tossa de Mar

La nena l'han traslladada a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, on ha estat ingressat amb pronòstic reservat

Una nena de 6 anys veïna de Barcelona que passava el cap de setmana a Tossa de Mar, a la Selva, amb la seva família ha hagut de ser atesa d'urgència a la platja de la Mar Menuda després que ha tingut una aturada cardiorespiratòria mentre es banyava. Els fets van passar pocs minuts després d'un quart d'una de la tarda, aquest dissabte. En primera instància, el servei de socorrisme de la platja la va treure de l'aigua. Pocs minuts després, hi va arribar la policia local, el personal sanitari del CAP, quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i els Bombers. Es va acordonar la zona perquè els serveis sanitaris hi poguessin treballar.

A les dues de la tarda, un cop el personal sanitari la va poder estabilitzar, la van portar en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, on va ingressar amb pronòstic reservat. 

L'Ajuntament va facilitar un taxi a la resta de la família perquè es poguessin traslladar a l'hospital, i la gestió es va fer des de la mateixa platja, en arribar-hi els regidors municipals.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de