SOCIETAT
Societat 29/04/2011

Restablerta la circulació a la línia R1 de Rodalies de Renfe

Aquesta matinada han acabat els treballs d'encarrilament del tren implicat en el xoc a l'estació del Clot aquest dijous

Acn
1 min

BarcelonaLa circulació de trens de la línia R1 de Rodalies, suspesa tot aquest dijous pel xoc de trens del matí a 200 metres de l'estació del Clot de Barcelona, s'ha restablert amb normalitat a primera hora d'aquest divendres. Segons ha informat Adif, al llarg d'aquest dijous a la nit han acabat els treballs d'encarrilament i reparació dels desperfectes de la infraestructura del Clot.

Durant aquest dijous els trens de la línia R1 direcció nord han circulat desviats per Passeig de Gràcia sense parar a Plaça Catalunya i Arc de Triomf. D'altra banda, els trens de la R1 d'entrada a Barcelona han fet el recorregut habitual. Amb tot, s'ha reduït l'oferta de trens de la línia R1 a quatre per hora i sentit. A més, els trens de la línia R2 Granollers Centre - Castelldefels han estat sense servei.

Adif i Renfe continuen la investigació per determinar les causes que han provocat que a les 9.49 hores de dijous al matí un tren de Rodalies que feia el trajecte Molins de Rei - Mataró encalcés un tren hotel sense viatgers a prop de l'estació de Clot. Aquesta incidència ha provocat el descarrilament dels dos primers combois del tren de Rodalies.

18 viatgers han resultat ferits lleus, 16 dels quals han hagut de ser traslladats a centres hospitalaris. Els 70 viatgers del tren de Rodalies han estat evacuats per Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra, personal del Sistema d'Emergències Mèdiques i personal de Renfe.

Un equip de 30 tècnics de Renfe i Adif han treballat en les operacions per restablir la circulació.

stats