TERRITORI
Societat 27/11/2010

Restriccions de trànsit per obres a la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós

Entre les afectacions previstes hi ha el tancament del ramal de sortida cap al sud de l'enllaç de Platja d'Aro sud o el tancament durant vuit hores -en dos dies consecutius- de la C-31 entre l'enllaç de Calonge i l'enllaç de Palamós pels treballs de demolició del pont del camí del cementiri de Calonge i el pont sobre la C-31 de l'enllaç de Calonge.

Acn
2 min

PalamósEls treballs de desdoblament que es duen a terme a la C-31 entre Platja d'Aro i Palamós (Baix Empordà) obligaran a efectuar un seguit de restriccions de trànsit a la via entre el proper dilluns 29 de novembre i divendres 3 de desembre. Entre les afectacions previstes hi ha el tancament del ramal de sortida cap al sud de l'enllaç de Platja d'Aro sud o el tancament durant vuit hores -en dos dies consecutius- de la C-31 entre l'enllaç de Calonge i l'enllaç de Palamós pels treballs de demolició del pont del camí del cementiri de Calonge i el pont sobre la C-31 de l'enllaç de Calonge. Segons el DPTOP, aquestes afectacions i els desviaments de trànsit estaran convenientment senyalitzats.

No obstant això, factors tècnics o meteorològics poden fer variar la programació dels treballs i de les restriccions esmentades.

Detalladament, les afectacions previstes són les següents: de dilluns, 29 de novembre, a divendres, 3 de desembre. A l'enllaç de Platja d'Aro sud, les tasques per a construir un pas inferior per a vianants, comportaran el tancament del ramal de sortida cap al sud. Els vehicles tindran com alternativa l'enllaç de Castell d'Aro.

La nit de dimecres, 1 de desembre, a dijous, 2 de desembre. Els treballs de demolició del pont del camí del cementiri de Calonge requeriran el tancament de la C-31 entre l'enllaç de Calonge i l'enllaç de Palamós oest. L'itinerari alternatiu serà el format per les carreteres GI-661 i C-253 i C-256. L'operatiu es desenvoluparà, aproximadament, entre les deu de la nit de dimecres i dos quarts de set del matí de dijous.

Finalment, a la tarda de dijous, 2 de desembre, i el matí de divendres, 3 de desembre. Les tasques de demolició del pont sobre la C-31 de l'enllaç de Calonge comportarà el tall de la carretera en aquest punt i el desviament dels vehicles pels ramals del mateix enllaç. Els treballs es duran a terme entre les cinc de la tarda de dijous i dos quarts de set del matí de divendres, aproximadament. D'altra banda, es preveu que el mateix divendres 3 de desembre es reobri a la circulació l'enllaç de Platja d'Aro nord, coincidint amb l'inici del pont de la Constitució. Aquest accés es va tancar al trànsit el mes passat per les tasques d'adequació que s'hi duen a terme dins de les obres de desdoblament. Ara, l'enllaç es reobrirà amb una configuració provisional que permetrà restablir el servei i avançar en la construcció de l'enllaç definitiu.

stats