Turisme
Societat 30/01/2011

Retards al vol El Caire-Barcelona

El vol provinent d'Egipte acumula fins a quatre hores de demora respecte l'horari d'arribada previst, les 13.25 h

Efe
1 min

BarcelonaL'arribada del vol provinent d'El Caire a l'aeroport del Prat estava prevista a les 13.25 h –havia de reprendre el viatge a Egipte a les 14.30 h–, però acumula hores de retard i es calcula que arribarà a la ciutat a les 18 h, a causa del conflicte polític a Egipte.

La companyia àerea ha anunciat que no podran volar les persones en trànsit i el destí final de les quals eren altres aeroports. A la terminal de Barcelona, lluny de les cues als mostradors d'Egyptair, avui només esperen les persones que han de viatjar al país per motius familiars, de negoci o que feien escala.

Entre els testimonis, destaca el d'un empresari català que té la dona i el fill petit a El Caire i als quals vol recollir per tornar cap a Espanya; a banda, ha explicat que ha d'arribar a la ciutat per pagar els treballadors de la seva empresa de productes químics, "abans que buidin la fàbrica". Un altre dels testimonis és Ahmed, que és a la ciutat per turisme i ha decidit avançar la tornada per estar amb la seva família. Finalment, un jove ha hagut de canviar el vol a El Caire per un a Amsterdam, on farà escala per a arribar a Tanzània.

stats