Societat 31/10/2012

Retards de trenta minuts als trens i embussos a les carreteres per la vaga i la pluja

Una fallada del fluid elèctric i un tren avariat compliquen la circulació a la R1, la R2 i la R11 mentre els serveis mínims de la vaga es compleixen, segons la companyia

Acn / Ara
1 min
TORNA LA PROTESTA  Els treballadors del metro tornen a convocar una aturada de servei després de la protesta conjunta amb l'autobús  del 22 d'octubre.

BarcelonaEls serveis mínims s'estan complint correctament a Rodalies Renfe, segons la companyia, però dues avaries han complicat la circulació dels trens aquest dimecres al matí.

La companyia informa que hi ha hagut una fallada de tensió elèctrica entre les estacions de Sants i El Clot, des de les 06.15 h i fins a les 06.45 h, que ha deixat tres trens aturats, un de la R1, un de la R2 i un de la R11. A aquesta avaria s'hi ha afegit un tren de la R1 que ha tingut problemes per tornar a reiniciar la marxa. Tot plegat fa que alguns trens acumulin retards puntuals a la R2 i la R11, i que a la R1 els retards siguin de trenta minuts en tots els combois.

La jornada de vaga a metro i Rodalies, sumada a la pluja, fa que el trànsit sigui especialment dens a les entrades i sortides de Barcelona.

La vaga de Rodalies afecta les línies R1, R8, R2 sud, R4, R7, R3 i R2 nord, però la circulació de trens està seguint els serveis mínims decretats.

stats