Societat 29/08/2012

Reus fitxa una artista i excandidata finlandesa a Miss Món com a professora del nou batxillerat del circ

Salima Peippo és actriu, ballarina i des de 2005 ha treballat al circ

Efe
1 min
Salima Peippo, artista del circ contractada com a professora a Reus

ReusL'Ajuntament de Reus ha fitxat l'artista i excandidata finlandesa a Miss Món Salima Peippo com a professora del batxillerat d'arts del circ i del gest que inicia, en una iniciativa pionera a Catalunya, l'Institut Gabriel Ferrater.

Salima Peippo, de nacionalitat canadenca i finlandesa, impartirà classes de les matèries optatives arts del circ 1 en el nou batxillerat de les arts del circ i del gest, i ensenyarà malabars, acrobàcia, bola d'equilibri, cable d'equilibri, llit elàstic, trapezi fix i corda.

Peippo s'ha dedicat des de petita a la dansa i al teatre, és fundadora d'ArtMove Studio i ha treballat com a presentadora d'espectacles, ballarina, actriu i model, i va representar Finlàndia en el certamen de Miss Món.

L'artista va obtenir el diploma a l'escola Turku Plythechnics Arts Academy que l'acreditava com a professora de circ i, posteriorment, va entrar a l'State Circus School de Moscou i des de 2005 es dedica professionalment al món del circ viatjant per tot el món.

L'Ajuntament de Reus i la Generalitat van acordar crear una nova oferta de batxillerat de les arts del circ i del gest a Reus, per donar resposta a les demandes de formació en el circ i l'art gestual, amb molt d'arrelament a Reus gràcies a la llarga trajectòria de la fira especialitzada de circ trapezi i el festival internacional de teatre gestual COS.

stats