Societat
Societat 08/10/2011

Un veí de Roda de Ter guanya 9 milions d'euros a l'Once

També s'han repartit tres premis de 150.000 euros i 66 de 35.000

Acn
1 min

Roda de TerUn veí de Roda de Ter (Osona) ha guanyat 9 milions d'euros en un premi del sorteig de l'Once d'aquest divendres, segons ha informat l'entitat en un comunicat. L'afortunat va comprar el número al quiosc del carrer Diputació d'aquesta localitat. 69 persones més van comprar la butlleta guanyadora, tres de les quals s'han endut un premi de 150.000 euros cadascun. La resta han obtingut premis de 35.000 euros. En total, el sorteig de l'Once ha repartit 11,7 milions d'euros en aquest municipi.

El propietari del quiosc des de fa 25 anys, Lluís Pagès, s'ha mostrat molt content en declaracions a l'ACN i ha declarat que en tot aquest temps és la primera vegada que dóna un premi tan gros "i exclusiu”, ja que tenia “tota la sèrie sencera".

Pagès assegura que el premi ha anat molt repartit, perquè les butlletes s'han distribuït entre clients habituals, entre els d'un bar pròxim que també n'hi agafa i entre veïns de Cantonigròs, localitat pròxima on també en reparteix.

El propietari espera que els premis animin les vendes al seu quiosc, tot i que, explica, "el millor és veure la gent tan contenta per haver tret aquests cèntims en moments de crisi" com els que es viu actualment.

Pagès assegura que el gran guanyador de la rifa, la persona que s'ha endut 9 milions d'euros, no l'ha anat a veure, fet que entén perquè "són molts cèntim per anar-ho escampant". Tot i això, confessa “m'agradaria que em vingués a donar l'enhorabona, encara que sigui en confidència".

stats