L'alcalde de Lleida denuncia el raper Pablo Hasél per amenaces de mort en una cançó

El tema, que ha estat publicat recentment a YouTube, fa servir expressions com ''Menti-Ros et mereixes un tret'' o ''Mira la bala que tinc preparada, que va directe al pit''

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha denunciat davant del jutge de guàrdia el raper lleidatà Pablo Rivadulla 'Pablo Hasél' --condemnat per l'Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme-- per amenaces de mort en una cançó. El jutjat d'instrucció 3 portarà el cas, han informat a Europa Press fonts de la Fiscalia de Lleida.

Ros explica que la cançó també diu 'Menti-Ros et mereixes un tret'' o ''Mira la bala que tinc preparada, que va directe al pit'', ha avançat aquest divendres el diari 'Segre'. El text explica al jutge que "el contingut del vídeo atempta contra la persona de l'alcalde, el seu honor i la seva família,  a més de poder ser un delicte dels compresos en l'apologia de la violència. En aquest sentit demana "mesures urgents i cautelars que evitin la difusió del vídeo per les xarxes socials".

A més de la retirada del vídeo, segons el diari, la denúncia sol·licita al jutge que adopti "altres mesures de caràcter personal" contra el raper, com pot ser una ordre preventiva d'allunyament. La secció tercera de la sala penal de l'Audiència Nacional l'havia condemnat al gener a dos anys de privació de llibertat per enaltir el terrorisme d'ETA, els Grapo, Terra Lliure i Al-Qaida en les seves cançons que va pujar a YouTube.

 

Més continguts de