REACCIONS A LA SENTÈNCIA DEL SUPREM

La portaveu d'USTEC-STEs afirma que la resolució és una manera de buscar problemes on n'hi ha

Rosa Cañadell: "Utilitzar l'escola per fer batalles partidistes és un acte de greu irresponsabilitat"

El sindicat majoritari a l'escola catalana avala el model actual "perquè s'ha demostrat que és bo". Cañadell demana que el nou Govern defensi el treball fet fins ara

La sentència del Tribunal Suprem que posa en qüestió el model d'immersió lingüística ha provocat el lament dels sindicats. Rosa Cañadell, portaveu d'USTEC-STEs, ha estat contundent: "Utilitzar l'escola per fer batalles partidistes és un acte de greu irresponsabilitat". El sindicat majoritari a l'escola catalana entén que el sistema aplicat a les aules catalanes és d'èxit. Cañadell ho ha resumit així: "Aquesta sentència és una manera de buscar problemes on no n'hi ha. L'informe PISA ha avalat que l'alumnat català té un nivell en llengua castellana igual o millor que d'altres territoris de l'Estat. Ho fem bé i no hem de canviar".

USTEC-STEs ha apuntat que continuarà defensant el model d'immersió lingüística i demana gestos valents a la Generalitat. "Sempre hem defensat el model perquè és bo per al país i per a la cohesió social. El nou Govern ha de continuar defensant aquest sistema. Això és una barbaritat i s'ha d'aturar", ha comentat Cañadell.

Més continguts de