Rull preveu que les obres del Hard Rock Entertainment World comencin el segon semestre del 2018

El conseller insisteix que el turisme de convencions i el turisme familiar de qualitat seran les bases del projecte, que podria estar en marxa el 2020

L'inici de les obres del  Hard Rock Entertainment World està previst per al segon semestre de l'any que ve, concretament entre juny i juliol. Així ho ha afirmat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en una entrevista a TV3, on ha afegit que el macrocomplex podria començar a funcionar el 2020, moment en el qual començaria a "desplegar-se de manera gradual".

El projecte, ha remarcat Rull, tindrà com a base el turisme de convencions i el turisme familiar de qualitat. "El joc no és l'element nuclear de plantejament. Dona possibilitat de viabilitat del projecte, però no és el centre de gravetat", ha insistit. De fet, Hard Rock Entertainment World es podria convertir en el "centre de convencions més important en el conjunt d'Europa", ha assegurat el conseller.

Rull ha volgut destacar que l'impacte o l'activitat econòmica que generarà el projecte serà de 1.300 milions d'euros, cosa que podria portar el port de Tarragona i l'aeroport de Reus a fer "un salt endavant molt important". En el primer cas, amb un augment dels creuers, i en el segon, amb un increment de les destinacions, cosa que de retruc "beneficiarà sectors estratègics d'àmbit industrial".

Pel que fa als 11.000 llocs de treball que el projecte hauria de generar en 5 anys, Rull ha garantit que es vetllarà perquè siguin de "qualitat". En aquests sentit, ha assegurat que no hi haurà "sous baixos" i ha afegit que es prioritzarà la contractació de ciutadans de la zona.

Més continguts de