Societat 26/10/2011

Un avió de Ryanair, obligat a aterrar perquè se li desenganxa una finestra en ple vol

L'aeronau es va veure obligada a tornar a l'aeroport de Stanted a Londres perquè se li va desenganxar una finestra que havien reparat amb cinta adhesiva. A bord, hi viatjaven 200 persones

Agències
1 min
Avió de Ryanair

BarcelonaUn avió B737-800 de Ryanair amb 200 passatgers a bord es va veure obligat a tornar a l'aeroport vint minuts després d'haver-se enlairat. Va ser a causa d'un problema amb una finestra de la cabina del pilot. La tripulació va haver d'improvisar una solució amb cinta adhesiva per aguantar la finestra frontal dreta, segons els diari britànic The Sun.

Els passatgers del vol, que havia de sortir de Stansted (Londres) amb rumb a Riga (Letonia) el dia 29 de setembre, van sentir des dels seus seients com la cinta es desenganxava i començava a entrar aire a la cabina des de l'exterior. Això va provocar molt soroll, segons expliquen els testimonis.

Un passatger que ha parlat amb aquest rotatiu anglès assegura: "No ens van mantenir informats, i estàvem aterrits". Abans de pujar a l'avió, "vaig poder veure uns membres de la tripulació segellant el parabrisa amb alguna cosa similar a cinta adhesiva". "Ja érem en l'aire quan el pilot va dir que, a causa de danys en aquest vidre frontal de l'aparell, hauríem de tornar a aterrar" afegeix el viatger.

stats