Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Ryanair acusa Foment de difondre informacions falses i convida el ministeri a visitar les instal·lacions de la companyia

Un cop més, els mitjans de comunicació, el Sindicat de Pilots i Foment han centrat les crítiques d'O'Leary

Continua la campanya del president de Ryanair, Michael O'Leary, per netejar la imatge de la companyia. Aquest cop, O'Leary s'ha presentat davant els mitjans de comunicació amb un informe que, segons ell, posa de manifest que Ryanair segueix els estàndards de seguretat que estableix la Unió Europea. Un cop més, els mitjans de comunicació, el Sindicat de Pilots i el Ministeri de Foment han centrat les crítiques d'O'Leary.

Ha tornat a carregar contra el ministeri de Foment per difondre informacions "falses" i li ha obert les portes de la seu de la companyia a Dublín. En aquest sentit, ha dit que "si els queda qualsevol dubte, estan convidats i poden fer el que ells vulguin", tot afegint que "poden revisar les nostres operacions, les zones de manteniment, simuladors de vol, entrevistar els pilots o mecànics".

Durant la roda de premsa, que ha durant prop d'una hora i mitja, O'Leary no s'ha cansat de repetir que els estàndards de seguretat de Ryanair es troben en la línia de les aerolínies més segures d'Europa" i ha sentenciat que "així ha estat durant 28 anys i esperen que duri 28 anys més".

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT