Societat 05/07/2011

La junta directiva de la SGAE fa marxa enrere i torna a convocar la premsa

Finalment, la junta directiva compareixerà aquesta tarda després d'haver anul·lat a l'últim minut una aparició prevista per aquest matí

Joan Rusiñol
1 min

MadridLa junta directiva de la SGAE ha decidit finalment fer la compareixença de premsa aquesta tarda després d'haver anul·lat en el darrer minut la que tenien prevista per aquest migdia. Un portaveu de l'entitat ha esgrimit per ajornar la compareixença que els directius –l'equip sortint i el que s'ha elegit recentment a les eleccions– volen més temps per analitzar els últims esdeveniments judicials.

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz va enviar a presó sota fiança, ahir a la nit, el presumpte cervell de la trama corrupta, que evadia fons de la Societat General d'Autors. Es tracta del director general de l'àrea digital de la SGAE, José Rodríguez Neri.

El músic Caco Senante, membre de l'equip directiu, ha comparegut molt breument per justificar l'anul·lació de la compareixença. Diu que necessiten "temps" per "processar" les noves decisions del jutge Ruz. Ha demanat comprensió i ha garantit que compareixeran davant l'opinió pública més endavant per donar explicacions. Un portaveu de l'entitat ha dit que, probablement, no seria durant el dia d'avui.

stats