La Sagrada Família reubica les taquilles per evitar molèsties als veïns

El pla és incrementar també la venda d'entrades en línia i reduir així les cues

La Sagrada Família ha reubicat el punt de venda d'entrades dins del mateix recinte, tal com s'havia anunciat al març, per evitar les aglomeracions que es formaven amb les cues a l'exterior i que ja havien generat diverses queixes dels veïns.

Aquest canvi en les instal·lacions ha estat presentat aquest matí pel director de seguretat i operacions de la Sagrada Família, Marc Martínez, que ha dit que amb aquesta iniciativa pretenen "col·laborar activament amb la mobilitat dels veïns". També ha informat que aquesta reubicació forma part d'un paquet de mesures que el temple estudia des del 2011 amb l'Ajuntament de Barcelona.

Més mesures per reduir les cues

Entre les altres accions que es plantejaven en aquest pla d'actuació hi ha també la d' incrementar el volum de venda anticipada en línia i fomentar la distribucions de visitants entre matins i tardes perquè no hi hagi pics d'assistència. "En l'últim any hem fet un canvi en la plataforma digital i hem aconseguit que fins al 80% de les vendes es facin a través del portal", ha assegurat Martínez.

La longitud de les noves cues permetrà la presència de més de 200 persones, la mateixa quantitat de gent que es registra en les hores punta. Com a mesura alternativa, la Sagrada Família també ha augmentat el nombre de personal en els accessos i en la distribució de gent perquè ajudin a reduir les aglomeracions, que, amb 10.000 visitants al dia, registren un 4% més de gent respecte al 2014.