Societat 24/09/2011

Dues dones i una nena a l'UCI després de ser atropellades per un autocar a la Sagrada Família

El vehicle ha relliscat sense control uns 25 metres i ha envestit violentament una vitrina publicitària. L'impacte ha provocat ferides greus a tres persones

Ara
1 min
El lloc de l'accident, on un autocar ha envestit tres persones a la Sagrada Família / CARLES ARBOLÍ

BarcelonaTres ferits al carrer Mallorca amb Marina, al costat de la Sagrada Família de Barcelona, en ser atropellades i rebre l'impacte d'una enorme vitrina publicitària envestida per un autocar desfrenat. L'accident s'ha produït a tres quarts de cinc de la tarda i les víctimes són dues dones i una nena de 10 anys. Les tres persones ferides han estat ingressades en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) dels hospitals Vall d'Hebron i Sant Pau de la ciutat.

La més gran de les tres víctimes, membres de la mateixa família, és una dona de 56 anys que està ingressada a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona amb una lesió medul·lar. El pronòstic de la dona és greu. A l'UCI de l'Hospital de Sant Pau hi ha ingressades les altres dues víctimes, mare i filla de 28 i 10 anys d'edat, respectivament, en estat greu. Totes dues pateixen politraumatismes i contusions i estan entubades a l'àrea de cures intensives.

Segons fonts municipals, el vehicle, un autocar de turistes que estava buit, s'ha desfrenat –no se'n sap la causa– i ha recorregut uns 25 metres fora de control. Ha envaït una vorera i ha impactat violentament contra la vitrina.

stats