SALT
Societat 22/01/2011

Detinguts tres menors per cremar dos cotxes a Salt i un altre a Girona

Els fets han succeït aquesta matinada, hores abans de la manifestació per la convivència en què participaran unes 200 entitats

Narcís Presas
1 min

GironaLes policies locals de Girona i Salt han detingut a tres menors per la crema de vehicles aquesta matinada a Girona i Salt. La policia municipal de Girona ha rebut l’avís dels bombers en relació a la crema d’un primer vehicle al carrer Montcalm, a tocar de Salt. El cotxe, un Ford Fiesta que estava estacionat, ha quedat totalment calcinat, i un tot terreny que estava al costat ha quedat parcialment cremat. Agents no uniformats han trobat, en el mateix carrer, una paperera cremada.

En la recerca dels possibles autors, els agents de la Policia Municipal de Girona s’han trobat al carrer Moreneta de Salt amb un vehicle que tot just començava a cremar. De manera coordinada, agents de la Policia Local de Girona i Salt han vist a tres menors que fugien i s’amagaven en un edifici en obres. Els agents de tots dos cossos han pogut entrar a l’edifici i detenir als presumptes autors, que portaven a la butxaca els mateixos papers que haurien servit per iniciar la crema de vehicles. Es tracta de tres menors d’edat, de diferents nacionalitats i veïns de Salt.

Aquests fets arriben la matinada abans de la manifestació a favor de la convivència i contra els actes vandàlics del cap de setmana passat convocada per més de 200 entitats de Salt, que començarà el seu recorregut a les 12 del migdia a la plaça dels Peixos.



stats