Societat 18/10/2011

Sánchez Dragó diu que Stephane Hessel és un “ruc”

L'escriptor afirma que l'obra de Hessel, 'Indigneu-vos!' és “un insult a la intel·ligència”

Efe
1 min

MadridL'escriptor Fernando Sánchez Dragó ha qualificat avui de "ruc" al francès Stepahne Hessel, autor del llibre Indigneu-vos!, obra que, segons ell, "no diu absolutament res" i és "un insult a la intel·ligència".

"Quan el món s'està omplint d'indignats és curiós que hi hagi una persona que no ha estat indignada", ha dit referint-se a si mateix Sánchez Dragó, per assegurar a continuació que al davant d'aquest llibre ell pensa escriure altres dos, de 28 pàgines com el de Hessel, que titularà "Resigneu-vos!" i "Divertiu-vos!".

Sánchez Dragó ha presentat avui la seva última obra, Esos días azules, editada per Planeta. L'escriptor ha anunciat que a aquest llibre de memòries li seguiran altres tres "com a mínim" ja que ha fet tantes coses al llarg de la seva vida que no es poden comprimir en un volum o dos.

"Estic davant de la dreta i davant de l'esquerra", ha afirmat l'escriptor, que ha relatat que la setmana passada li van oferir anar de cap de llista per Madrid en un partit polític que no ha volgut identificar.

stats