Encasten un cotxe a l'Alcampo de Sant Boi de Llobregat

Els Mossos busquen cinc persones per l'intent de robatori

Els Mossos d'Esquadra tenen identificats tres homes i dues dones que aquest dissabte a la tarda van intentar robar al centre comercial Alcampo a Sant Boi de Llobregat i hi van encastar un cotxe. Els fets van passar a les vuit del vespre. Les cinc persones van entrar a l'establiment amb la intenció d'endur-se'n material informàtic però van ser enxampats pels efectius de seguretat. Va ser llavors que es va produir una forta discussió a dins del centre comercial i, al cap d'un moment, el cotxe es va encastar per sorpresa a la vidriera per facilitar la fugida dels lladres.

L'impacte va causar alarma entre els clients, alguns dels quals es van pensar que es tractava d'un atemptat. De fet, segons diversos testimonis, es van desencadenar escenes de carreres i pànic. A conseqüència d'això, diverses persones van resultar ferides i algunes van haver de ser ateses amb quadres d'ansietat, segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va enviar fins al lloc dels fets cinc ambulàncies.

Quatre persones van resultar ferides de poca gravetat per contusions lleus, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques. Un dels ferits és un nen que va ser evacuat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Els altres tres afectats van estar traslladats a l'Hospital de Sant Boi de Llobregat. A més, set persones van ser ateses 'in situ' pels professionals del SEM, algunes d'elles van patir quadres d'ansietat.