Mor el raper dominicà Monkey Black apunyalat en una baralla a Sant Adrià de Besòs

El seu nom real era Leonardo Michael Flors Ozuna, tenia 27 anys, i la seva mort ha commocionat la República Dominicana, on tenia una legió de fans

El jove que va ser assassinat ahir a la nit en una baralla a la sortida d'un bar és Leonardo Michael Flors Ozuna, de 27 anys, un raper dominicà conegut com a Monkey Black, segons han confirmat avui els Mossos d'Esquadra.

Els fets van passar al carrer Onze de Setembre de Sant Adrià de Besòs (Barcelona). Flors Ozuna va patir diverses ferides amb arma blanca que li van produir la mort.

Segons fonts pròximes a la investigació, la víctima, a qui els serveis mèdics no van poder salvar la vida malgrat la seva "ràpida" intervenció, va ser agredida per dues persones després d'una discussió que es va iniciar en un bar proper.

Les mateixes fonts han confirmat que els presumptes homicides es van deixar al bar alguns objectes personals, però no han precisat quins.

L'àrea d'investigació criminal de la regió policial metropolitana s'ha fet càrrec de la investigació i busca ara els dos agressors, que van fugir després de la baralla, segons aquestes fonts.

Testimonis de l'homicidi han assegurat que el jove va morir després de caminar uns vint metres, des que va ser apunyalat a la sortida d'un bar.

Els testimonis han precisat que el jove va ser atès pels serveis sanitaris al lloc on es va desplomar, però no van poder fer res per salvar-li la vida, atesa la gravetat de les ferides d'arma blanca que va patir en l'agressió. Al lloc dels fets s'han col·locat aquest matí espelmes i flors en record del músic mort.

Els mitjans de comunicació dominicans han informat amb rapidesa de la notícia, que ha fet posat de dol immediatament els seguidors d'aquest gènere musical.

Més continguts de