SOCIETAT
Societat 24/06/2011

Unes 225.000 persones han utilitzat el metro durant la nit de Sant Joan, 13.000 més que l'any passat

Acn
1 min

BarcelonaLa xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha registrat aquesta nit de Sant Joan un total de 225.000 validacions entre les deu de la nit d'aquest dijous i les vuit del matí d'aquest divendres. Això representa un increment de 13.000 validacions respecte a les dades de l'any passat en la mateixa franja horària, segons el recompte provisional que ha fet públic TMB. Les estacions que han registrat més afluència han estat les de connexió, com ara Catalunya, Diagonal o Espanya, així com també les més pròximes a la costa, com Barcelona o Ciutadella/Vila Olímpica, on hi ha hagut 6.000 i 10.500 entrades respectivament.

La incidència s'ha registrat a l'estació d'Universitat de la L1, on ha mort un passatger cap a dos quarts de vuit del matí en precipitar-se contra un tren que ja havia arrencat. Segons les informacions facilitades per TMB, el passatger ha entrat corrent a l'andana de l'estació, direcció Fondo, quan el tren ja havia tancat les portes, ha ensopegat i per l'empenta que duia ha relliscat, de tal manera que ha acabat topant contra el tren ja en moviment i caient entre el mateix comboi i l'andana. L'accident ha provocat la seva mort.

Com a conseqüència de l'accident, la línia 1 de metro ha estat aturada des de les 7.36 a les 7.42 hores, moment en que s'ha establert servei parcial, entre Hospital de Bellvitge i Espanya, d'una banda, i entre Marina i Fondo, de l'altra. A les 8.09 hores d'aquest divendres s'ha normalitzat el servei a tota la línia.

stats