Detingut un mossèn de Santa Coloma de Gramenet per abusos sexuals a tres germans menors d'edat

Els fets van passar entre el desembre del 2013 i el gener del 2014 al barri de Santa Rosa

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 63 anys acusat d'abusos sexuals a tres germans menors d'edat de Santa Coloma de Gramenet. Segons ha pogut saber l'ACN, es tracta del mossèn de la parròquia del barri de Santa Rosa, que feia la catequesi a dos dels tres germans. Els fets haurien passat entre el desembre del 2013 i el gener del 2014.

Els abusos, segons detallen els Mossos, es produïen quan el mossèn estava a soles amb cada nen, de manera que cap d'ells sabia dels abusos que patien els altres. Arran d'un dels episodis, però, el germà més gran ho va explicar als seus pares, que van denunciar-ho a la policia.

El mossèn ha passat a disposició judicial mentre s'investiga si podria haver-hi més víctimes.

Els abusos haurien començat la segona quinzena del mes de desembre i es van estendre durant el mes de gener. El 29 de gener, un dels tres germans, va voler acabar amb aquella situació i va decidir explicar-ho als seus pares. Els altres dos germans van explicar també les situacions viscudes amb el mossèn, fet que va desencadenar la denúncia.

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home aquest dimecres i ara la investigació continua oberta. Els agents no descarten que puguin aparèixer més víctimes. Amb tot, el detingut ha passat aquest mateix dijous a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma.